Novetats
 
El Restaurant

El restaurant "Cal Jordi" està situat al bell mig del centre històric de la vila medieval de Montblanc, en un edifici notable conegut popularment com "les monges velles", que antigament va ser la seu de l'escola del poble.

Actualment l'edifici és el Casal d'Entitats de la vila, on es troba la seu social de gran part de les associacions i entitats del ric teixit cultural de la Vila Ducal.

El nostre restaurant és a la planta baixa de l'edifici, i conserva encara alguns elements arquitectònics originals, com ara els arcs de pedra de l'entrada i del menjador principal.

El local té tres menjadors, amb barra de bar i dues terrasses (una al carrer i l'altra en un pati interior).

1. El Menjador Principal té una capacitat de fins a 40 comensals, decorat amb mobiliari de fusta massissa, il·luminació regulable i fil musical.
És un espai apte per a qualsevol jornada gastronòmica per a tota la família, i per a celebracions de compromís.

2. Al Menjador-Bar oferim un servei més informal. Amb una capacitat per a 30 persones, és apte per a fer esmorzars, un àpat lleuger, fer un mos a mitja tarda, o prendre un refrigeri.

3. A "Cal Jordi" disposem també d'una gran sala multiusos, amb una capacitat de fins a 80 comensals, que permet allotjar a grups nombrosos de persones per a qualsevol mena de celebracions.
A més, la sala pot ser sonoritzada i equipada per a realitzar activitats com ara sopars d'empresa, presentacions, o bé batejos i comunions.

Plana Facebook

RESTAURANT "CAL JORDI"
Carrer Poblet i Teixidˇ, 10 - 43400 - Montblanc - Tel. 977 86 32 49 - info@caljordi.com


Cuina Catalana de Qualitat   Alimentació Mediterrànea