Novetats
La nostra cuina

Per menjar com a casa:
Al restaurant "Cal Jordi" hi trobareu una gastronomia basada en la cuina casolana de sempre, i també en la cuina de mercat, a mig camí de la tradició culinària de la nostra terra, i la frescor de les receptes més actuals.

A més dels nostres plats podeu degustar una àmplia oferta gastronòmica com ara llesqueria amb embotits i formatges de la nostra terra, aperitius variats, tapes i postres artesanals.

Ingredients de la millor qualitat:
Per elaborar els nostres plats, a la nostra cuina només emprem ingredients de la millor qualitat, de temporada, comprats directament del prove´dor d'origen, i elaborats amb tota la cura per a mantenir-ne les seves propietats alimentàries en arribar al vostre plat.

Especialitat en carns a la brasa:
Al restaurant "Cal Jordi" disposem d'una llar de foc amb llenya natural per a cuinar excel·lents carns a la brasa, al punt que vostè la desitgi, i amb el mateix sabor com la que menjaven els nostres avis.

A més, la llar de foc també ens permet fer gustosos acompanyaments: escalivats, calçots, escarxofes, patates al caliu, etc.

Plana Facebook

RESTAURANT "CAL JORDI"
Carrer Poblet i Teixidó, 10 - 43400 - Montblanc - Tel. 977 86 32 49 - info@caljordi.com


Cuina Catalana de Qualitat   Alimentació Mediterrànea


Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_79a11eff762485e5c11e31e7bcfb5ce1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0